.

.

270pcs 3:1 Dublu Adeziv de Perete Heat Shrink Tubing Kit, 5 Dimensiuni (Diametru): 3/8, 1/4, 3/16, 1/8, 3/32 inch, Marin Cablu Manșon Tub Sortiment cu Stocare de Caz pentru DIY de MILAPEAK (Negru si Rosu)

270pcs 3:1 Dublu Adeziv de Perete Heat Shrink Tubing Kit, 5 Dimensiuni (Diametru): 3/8, 1/4, 3/16, 1/8, 3/32 inch, Marin Cablu Manșon

RON 19.56

Din mărfuri
Disponibil.

★【Versatil & DIY Helper】- mai Multe dimensiuni de căldură de înaltă calitate contractibil pentru dvs. de a alege, ele pot fi folosite pentru lipire comune de protecție, grup de linii de marcaj, rezistență electrică capacitate motiv de protecție etc. Notă : Asigurați-vă că temperatura pistol de căldură este de până la 212 ° c(Celsius), apoi lipici în interiorul va înmuia și garnitură de conexiune. ★【În condiții de siguranță și ECO-Friendly】- căldură psihiatru tuburile sunt ambele certificate UL si CSA de până la 600 V, 257 de grade Fahrenheit, care asigură în condiții de siguranță și de încredere.Ele sunt, de asemenea, Ro HS, Formaldehida (HCHO) Gratuit, proteja și famaily. ★【Personalizate Protector】- căldură psihiatru tub are avantajele izolarea electrică bună, bună etanșeitate și rezistență la coroziune, rezistență la temperatură Înaltă.Mai ales termoadeziv căptușeală oferă sigiliu impermeabil la apă sărată și alte lichide, care hase o performanță mai bună atunci când tu și copiii tăi DIY. ★【Rapid și Ușor de Utilizare】- ai deranjat de faptul că înfășurare cablu conexiune cablu electric cu banda, care este urât și nu suficient de sigur.Acum, vestea bună este că de căldură contractibil pot evita aceste probleme și de a da o ordine de conexiune.Acesta este de 3 : 1 de căldură psihiatru raport, și se va micșora până la 1/3 din original, utilizați numai o brichetă de încălzire în cazul în care tubul este mic sau uscător de păr încălzire pentru unul mare.Include, de asemenea, la îndemână recipient de plastic pentru organizarea ușoară și depozitare. ★【Ce Ai】- Total 270pcs psihiatru de căldură, tuburi, 5 Dimensiuni, DIA : 3/8"(8), 1/4"(12buc), 3/16"(20buc), 1/8"(80buc), 3/32"(150pcs), Vine cu cutie de depozitare, nostru fără griji de 12 luni și prietenoasă client service.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg