.

.

Pliabil Încărcător Wireless, 18W 3 în 1 de Încărcare Rapidă Wireless Station, Potrivit pentru iPhone 13/12/11 Serie/XR/X/Xs/8 Plus, un Stand de Încărcare/Stand pentru iWatch SE/AirPods 2/Pro (Negru)

Pliabil Încărcător Wireless, 18W 3 în 1 de Încărcare Rapidă Wireless Station, Potrivit pentru iPhone 13/12/11 Serie/XR/X/Xs/8 Plus,

RON 73.98

Din mărfuri
Disponibil.

【3 in 1 Încărcător Wireless】 : wireless Stație de încărcare poate percepe pentru telefon mobil, apple i Watch și Airpods.Este potrivit pentru Apple Air Pods 1/2/3/Air Pods Pro și Apple i Watch Serie 6/5/4/3/2/1. Suport pentru încărcare hibrid între telefoane Apple și Android telefoane. (Notă : atunci Când încărcarea telefonului, casti, ceas împreună, trebuie să utilizați un 12 V/2 A sau 9 V/2.7-UN adaptor.Adaptorul include,ca un cadou pentru tine.). [Multi-protecție de încărcare wireless sta] : Qi de încărcare rapidă wireless încărcător de design.Cu protecție supra-curent, supra-tensiune de protecție, și supra-temperatură de protecție, se pot preveni baterie dispozitiv de a fi afectate din cauza la suprapreț, și de încărcare rapidă protejează bateria dispozitivului.Vă puteți bucura de video în timp ce de încărcare, și puteți obține o vedere ideală pe timpul conferințelor video.Am conceput un comutator tactil, care poate dezactiva de încărcare lumina pe timp de noapte pentru a ajuta la somn. 【Pliabil și portabil Wireless Charging Pad】 : multi încărcător stație este pliabil, usor si portabil, și poate fi pus într-o geantă sau o valiză.Acest încărcător fără fir nu este potrivit doar pentru un singur loc, dacă sunteți în deplasare sau pe o călătorie de afaceri, aduce acest lucru de trei-în-unul încărcător, care pot încărca mai multe dispozitive la o dată. [15 W Rapid de Încărcare 1*Tip C Cablu de Alimentare ; 1*QC3.0 Adaptor(9 V/2 A); 1*ghid de Utilizare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne pentru gratuit și vă vom oferi satisface servicii post-vânzare.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg