.

.

DeShan de Urgență Kit de Reparare Anvelope, cu Universal Cauciuc Plug Kit & Anvelope de Reparații pentru a Repara erorile de Înțepături și Plug Apartamente pentru Masina/Motocicleta/Camion/Tractor/Trailer/RV/ATV (46PCS)

DeShan de Urgență Kit de Reparare Anvelope, cu Universal Cauciuc Plug Kit & Anvelope de Reparații pentru a Repara erorile de Înțepături

RON 41.98

Din mărfuri
Disponibil.

[ Mai durabil ] : shell-ul este rugina dovada, rezistent la apa si incolor, puternică absorbție de șoc, nu ușor de varsta, pot rezista la cele mai dificile de reparații, pentru a obține cele mai bune anvelope de etanșeitate. [ Universal Tubeless Anvelope de reparare Noastră kit de reparare are o gamă largă de aplicare, potrivit pentru auto, motociclete, ATV-uri, tractoare, masina de tuns iarba, RV, SUV, remorcă, jeep, camion de jucărie, transportoare, remorci etc. [ Specialitatea design ] : mânerul de reparare kit-ul este fabricat din grele de oțel pentru a oferi o mai mare putere și simt, strict aderă la cele mai înalte standarde de producție, design ergonomic. [ Ușor de transportat și operat, de urgență utilizare ] Aproape toate driver-am experimenta-o dată puncție atunci când de conducere fără griji de-a lungul drumului.Anvelopa de reparare plug kit poate ajuta să obțineți înapoi pe drum rapid. [ Servicii de încredere ] Dacă există orice problemă în timpul de achiziție perioadă, vă rugăm să ne contactați în orice moment, iar noi va vom oferi cele mai profesionale și de serviciu în timp util.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg