.

.

20 x 40' 8 Oz Grele Prelata Multifunctionala Negru/Maro Reversibile Prelata de Acoperire Grosime 16 Mil Super Durabil Prelata de Acoperire Rezistent la UV Par și Lacrimă Dovada Prelata (20 x 40')

20 x 40' 8 Oz Grele Prelata Multifunctionala Negru/Maro Reversibile Prelata de Acoperire Grosime 16 Mil Super Durabil Prelata de Acoperire

RON 338.00

Din mărfuri
Disponibil.

【】 DIMENSIUNE - Noastre durabile și ușoare prelata măsuri de 20 x 40' și are o grosime de 16 mm și 8 uncii.Aceste prelate sunt impermeabile, rezistente la rupere și UV-rezistent. 【REVERSIBILE DUBLĂ de CULOARE】 – Negru si maro sunt reversibile în funcție de cererea dumneavoastră,De înaltă calitate de protecție prelată include garnituri metalice pentru fixare sigură. 【ÎNALTĂ CALITATE】- utilizarea durabil prelată de polietilenă Rezistent la Rupere, rezistent la apa, Anti-UV este foarte util pentru a proteja elementele pe care doriți să protejeze. 【RUGINA DOVADA OCHI】-Am anti-rugina ochi bucle la fiecare 2 metri pe prelată.Aceste anti-rugina ochi bucle poate ajuta să vă proteja elementele de mai stabil pentru a preveni ruperea și deformarea sporesc durabilitatea și siguranța. 【ARE MULTE de UTILIZARE】-nostru prelate sunt utilizate pe scară largă în diverse domenii, cum ar fi mașini, bărci, flori, mese, acoperisuri, mobilier terasă în aer liber, gratarele, sau lemn și materiale de construcție la șantierele de construcții; etc.pot folosi toate noastre prelate!.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg