.

.

MHDMAG Magnetic Cârlige 80LBS Magnet Cârlige cu Neodim de pământuri Rare Magnet pentru GRĂTAR, Agățat, Titularul,Chei, Depozitare, Usa, Birou, Grătar, Navă de Croazieră Accesorii, Negru,Pachet de 5.

MHDMAG Magnetic Cârlige 80LBS Magnet Cârlige cu Neodim de pământuri Rare Magnet pentru GRĂTAR, Agățat, Titularul,Chei, Depozitare,

RON 22.90

Din mărfuri
Disponibil.

【Cârlige de Aplicare】 : magnetic cârlig poate fi folosit pentru mai multe locuri.Nu numai pentru organizarea, dar, de asemenea, pentru decorarea și de depozitare. 【Magnet Material】 : cârlig Magnetic este format din oală, magneți.Cu un strat de nichel și materiale de înaltă calitate, ar putea fi folosit pentru mult timp. 【Magnetic Cârlige】 : Anti - scratch ca la cârlige magnetice sunt cu buna magnet pe jos.utilizați siguri. 【Magnetic Notă】 : forța De extragere a cârlige magnetice sunt foarte puternice, copiii nu au voie să se joace cu ea. 【După Vânzări】Magnetic cârlige sunt de înaltă calitate, contactați-ne în mod liber și cu amabilitate dacă aveți orice întrebări,Încercați cele mai bune pentru a servi este scopul nostru.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg