.

.

Încărcător Wireless, 4 în 1 Stație de Încărcare Compatibil cu Incarcator Magsafe iPhone 12, Apple a Uita-te la Seria 6, Apple Pix Incarcator, Airpods Încărcător Wireless (Negru)

Încărcător Wireless, 4 în 1 Stație de Încărcare Compatibil cu Incarcator Magsafe iPhone 12, Apple a Uita-te la Seria 6, Apple Pix Incarcator,

RON 39.98

Din mărfuri
Disponibil.

【4 in 1 Wireless Charger Stand】 -cost i Phone/ Watch /Airpods /Pen, în același timp,Speciale Ascunse linie de design oferă o curat cu un stand de încărcare. 【Compatibilitate】 - Universal pentru a Viziona Seria 6/5/4/3/2/1 38/42mm; i Phone 12 Serii/11 Seria/XS/XS MAX/XR/X/8/8 Plus, Samsung Galaxy S9+, S9, Nota 9, Nota 8, S8, S8+, S7, S7 edge, S6 edge+, Note 5, și alte Qi-enabled drac; Air Pods (Wireless Acuzat,nu au nevoie de suplimentare cablu lightning); Apple Încărcător Pen. 【Înainte】 -Utilizarea foarte eficientă a componentelor și un sistem avansat chipset,dublu bobina de proiectare crește foarte mult dispozitiv de încărcare de viteză.Elimina complet de radiații și supraîncălzirea riscurile asociate cu încărcare wireless.Cu protecție la supratensiune, control al temperaturii, străine de detectare a obiectelor, și mai mult, și i Phone-ul sunt pe deplin protejate. 【Versatil Vizualizarea】-Țineți evidența de muncă și mesaje personale în modul portret, sau a comuta la peisaj să se bucure de clipuri video în timp ce de încărcare. 【Ce Ai】 - 4 in 1 Wireless Charger Stand, Tip C, Cablu , Manual de Utilizare, 12 luni gratuit de servicii pentru clienți.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg