.

.

În aer liber Scrumiera cu Capac pentru Țigări,Acasa, Scrumiere de Masă fără Fum Acoperite Scrumiera,scrum de Țigară Tava pentru Exterior sau în Afara Utilizat,Potrivit pentru Patio & Decor de Birou(Argint)

În aer liber Scrumiera cu Capac pentru Țigări,Acasa, Scrumiere de Masă fără Fum Acoperite Scrumiera,scrum de Țigară Tava pentru Exterior

RON 19.98

Din mărfuri
Disponibil.

★SCRUMIERA CU CAPAC : Windproof în aer liber scrumiera din lustruit îngroșat din oțel inoxidabil,un țigaret este sudată pe partea interioară a capacului,care este convenabil și frumos,design de triunghi structură la partea de jos face aibă suficientă stabilitate,chiar și atunci când este utilizat în aer liber sau pe o terasa,nu aveți nevoie să vă faceți griji despre cenușa fiind spulberat de vânt.VÂNT și IMPERMEABIL. ★MARGINI NETEDE : Scrumiera cu capac are suprafață netedă și marginea,Astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre zgarieturi degetele sau țigări.Tigara poate fi stabil fix în formă de U slot tabachera, pentru a preveni care se încadrează off. ★INFORMAȚII DIMENSIUNE : Acasă scrumiere Deschiderea diametru : "3.3", diametru de Bază : "2.67",Înălțime : "3.54".S-a adâncit mare Capaticy design,suficient pentru a stoca mai multe mucuri de țigară.Real în afara scrumiere poate fi mai mic decât vezi în imagine.Vă rugăm să acorde o atenție la dimensiunea. ★UȘOR DE CURĂȚAT : atunci Când curățarea scrumierelor pentru țigări,trebuie doar să-l spele sub jet de apă și uscați-l cu o cârpă curată,care pot preveni rugina.Este un bun cadou pentru bărbați,femei și alte fumatori. ★DESIGN MODERN : Acest tava de cenusa este foarte potrivit pentru utilizarea în interior și exterior.Argint aspectul și de orice stil de decor va fi foarte bine împreună.Capacul nu se poate închide doar fum și miros,dar, de asemenea, nu poate atrage prea mult atentia.Este potrivit pentru decorarea desktop-ul tau. ★UTILIZAREA SALBATIC : acoperit scrumiera costum pentru case, curte, birou, bar, cafenea, hotel, restaurant, petrecere, bufet, etc.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg