.

.

Stații de încărcare Birou Suport Organizator pentru mai Multe Dispozitive, Compatibil cu Anker USB Încărcător de Perete 6 Port, Upgrade Electronice Organizator Suport pentru Telefoane mobile, Tablete, Smart Watch (Fără Alimentare)

Stații de încărcare Birou Suport Organizator pentru mai Multe Dispozitive, Compatibil cu Anker USB Încărcător de Perete 6 Port, Upgrade

RON 59.98

Din mărfuri
Disponibil.

❤ 【Scanduri solide și Piele Material】Electronice Organizator Suport interior este realizat de subțire și solid scânduri, iar la exterior se adoptă avansate de piele, care este durabil si moale, nu zgarie dispozitivele electrice. ❤ 【Structură robust și Durabil】Scândură& materialul de Piele cu superglue asamblate făcut Stația de Încărcare Doc impermeabil, anti-coroziune și mai durabil.Bambus material vor fi deformate, fisurate, allochroic și a devenit sărac structura cu ori merge prin. ❤ 【6 Compartimente Multi-dispozitiv Organizator】Electronice Organizator Suport poate deține mai Multe dispozitive precum Telefoane Inteligente, Tablete, Laptop, Ceas, Air Pods, Căști fără Fir, și cel de-al treilea sertar poate deține unele mici furnituri de birou ca Foarfece, gumă de șters, notă de lipicios etc. Acesta este un instrument bun pentru a economisi spațiu și de a face casa ta de masă și de birou de birou în ordine. ❤ 【Dimensiuni produs și mai Multe Ocazii】stația De încărcare cu 3 straturi de dimensiuni mai mari decât altele, 10" x 5" x 8.7" (26 cm x 13 cm x 22,5 cm).De mari dimensiuni, cu multe compartimente, un laptop este, de asemenea, disponibile.Simplu și practic organizator este mare pentru depozitare.Este ideal pentru corporative de birou, dormitor, camera de zi, săli de clasă, hotel etc. ❤ 【547 ZILE】 Easy Acc stație de încărcare organizator oferi cu 18 LUNI și satisfacție de 100% , NU vă faceți GRIJI PENTRU SERVICII.Faceți clic pe butonul galben de pe colțul din dreapta sus și "Adaugă în Coș" Cumpara Acum.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg