.

.

La modă 3D Perie față-verso, Perie de Curățare Faciale Elimina Excitat de Ulei, de Îngrijire a Pielii Exfoliere Eliminarea de Grăsime Instrument de Masaj(Albastru)

La modă 3D Perie față-verso, Perie de Curățare Faciale Elimina Excitat de Ulei, de Îngrijire a Pielii Exfoliere Eliminarea de Grăsime

RON 24.58

Din mărfuri
Disponibil.

♣ Moale și gros sfârșitul 3 D perie față-verso poate ușor și bine reziduale curate de machiaj și excesul de ulei, și se poate, de asemenea, exfoliaza. ♣ Fibros cap de perie cu formă neregulată poate fi folosit pentru masaj facial.Silicon cap de masaj ajută la curățarea profundă a pielii și de a accelera absorbția de produse de îngrijire a pielii. ♣ În picioare de bază este conceput pentru a fi curat, igienic, ușor de depozitat și ușor de transportat și de călătorie. ♣ Multifuncționale.Facial perie nu poate curăța numai fata, dar, de asemenea, curat machiaj puf, care este multi-funcțional și economisește costurile economice. ♣ Un aspect elegant, materiale usoare, de curățare facial pensule sunt ideale pentru eliminarea machiaj, albire a pielii și controlul ulei.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg