.

.

MEKO [2nd Gen] [2 buc] Disc Universal Stylus Pixuri, [2 în 1 de Precizie Seria] pentru iPhone X/8/8plus iPad/iPad Pro/iPad Mini și Toate Dispozitivele cu Ecran Tactil Pachet cu 6 Înlocuire Sfaturi(Negru/Rosu)

MEKO [2nd Gen] [2 buc] Disc Universal Stylus Pixuri, [2 în 1 de Precizie Seria] pentru iPhone X/8/8plus iPad/iPad Pro/iPad Mini și

RON 31.98

Din mărfuri
Disponibil.

[Despre Stylus]- ***【1】.Acest hotel elegant de stylus-ul este fabricat din Aluminiu cu o clemă de oțel, Greutate 28g,Lungime 5.8 inch(145mm) ,care oferă un stilou sentiment. 【2】.Curba de design de cauciuc-vopsea caneluri de prindere pentru cazare Non-alunecare Grip 【3】.Disc sfat și fibre sfat sunt înlocuibile, înlocuiți poate fi făcut fără al doilea instrument.Extinde durata de viață a stylus-ului. [2-lea Gen de Precizie Sfat]- *** actualizat clar disc este mai subțire decât versiunea anterioară, vă permite să vedeți pe ecran de unde exact sunt orientate și vă oferă mult mai exacte scris/desen experiență.Clar disc sfat este perfect pentru scrisul și desenul , în Timp ce fibra de sfat raza este de 3mm, este posibil să preferați pentru colorat ,navigație și defilare pagini web. [Cadou Ideal]- ***【1】Există trei părți ale stylus-ul, și poate fi combinat în diferite stiluri, în funcție de preferințele dumneavoastră. 【2】mini stylus-ul este ușor de transportat pentru a oriunde doriți. 【3】precizia cu stylus la pachet rafinat ar fi ideal cadou de Crăciun. [Compatibilitate]- *** 100% Compatibil cu toate capacitățile de dispozitive cu ecran tactil (Apple i Pad , iphone, ipad , ipod, Samsung Galaxy telefoane mobile, Tablete, Ecran Tactil Buc 4 Buc Disc de Înlocuire Sfat;2 Buc Înlocuire Fibre Sfat.Pentru a găsi suplimentare de înlocuire Disc sfaturi, vă rugăm să căutare ASIN : B074 HT8 MG8 pe .Înlocuirea Fibre Sfat - vă Rugăm să căutare ASIN : B074 HP7 WJ5 pe.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg