.

.

Sintetic Moale de Portocale Suspendare 1/2 X 22 Inch Accidentat Off-Road Cătușe (41,000 kg) Maxim Puterea Pauza cu Manșon de Protecție pentru Off-Road de Remorcare cu ATV-ul de Recuperare(Portocaliu, 2-Pack)

Sintetic Moale de Portocale Suspendare 1/2 X 22 Inch Accidentat Off-Road Cătușe (41,000 kg) Maxim Puterea Pauza cu Manșon de Protecție

RON 53.96

Din mărfuri
Disponibil.

【Caietul de sarcini】41000lbs Rezistența la Rupere, Coarda diametru : 3/5"(1,5 cm).Lungime coarda : 22"(56cm).O piesă de construcție - pini pentru a fixa,Bun Sintetic Moale de Suspendare înlocuitor pentru Suspendare din Oțel. 【De Material】Fibre Sintetice.Bun înlocuitor pentru suspendare din oțel, Mai în Siguranță și fără zăngănit sau deteriora vopseaua de pe bara. 【Se potrivesc Bine】Suspendare funcționează perfect cu curele de Remorcare, Off-Road de Recuperare, în aer liber, aventurier cu ATV-uri, camioane, Marin, Agricole, Industriale, Miniere. 【Manșon de protecție】Căldură psihiatru crește stabilitatea de nod, și negru maneca proteja de razele UV, rock abraziune și de încălzire pentru mult timp pe drum. 【Pachetul include】2 buc Sintetic Moale de Suspendare Coarda cu Manșon de Protecție.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg