.

.

Cusut Fixează 90Sets 3 Dimensiuni Coase pe Butoanele de Fixare din Metal Butoane Apăsați Butonul pentru Cusut de Îmbrăcăminte de Argintiu și Negru (10mm/14mm/16mm Argintiu 90sets)

Cusut Fixează 90Sets 3 Dimensiuni Coase pe Butoanele de Fixare din Metal Butoane Apăsați Butonul pentru Cusut de Îmbrăcăminte de Argintiu

RON 12.38

Din mărfuri
Disponibil.

【Cantitatea】 90 de seturi de butoane de ajustare, include 50 de seturi cu diametru de 10mm ,20 de seturi cu diametru de 14mm și 20 de seturi cu diametru de 16mm butoane de ajustare. 【De Material】 din oțel Inoxidabil, care este greu, robust și ușor pentru a obține de eroziune și rugina, cu suprafață netedă, convenabil pentru tine de a utiliza în viața de zi cu zi,a vă îmbogăți trusă de cusut. 【Culoare】sunet de Argint.ușor marinescu ta haine de iarna sau de vara pulover de lână,în aer liber, jacheta sau haina,cardis,copilul de somn ware,pătură sau în loc de inel de snaps. 【Game largi de utilizare】3 dimensiuni grupul de ambalare cantitate mare potrivit pentru multe haine și piese de artizanat, cum ar fi jachete, blugi, tricouri, geci și așa mai departe, care este un substitut natural și element foarte util la domiciliu,coase-pe snap va ajuta foarte mult pentru munca la domiciliu. 【Ușor să utilizați】Fixare Anticipate seturi sunt ușor de utilizat și eficient de fixare pentru orice proiecte de cusut,2 părți ar putea fi cataramă împreună.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg