.

.

YYBBJH Baie scaun cu Rotile, Duș scaun cu Rotile Toaletă,Transfer Pacient Scaun, Pacient Lift scaun cu Rotile pentru Acasă, Duș Scaun Toaleta cu Suport pentru picioare și de Siguranță (Size : 3pcs)

YYBBJH Baie scaun cu Rotile, Duș scaun cu Rotile Toaletă,Transfer Pacient Scaun, Pacient Lift scaun cu Rotile pentru Acasă, Duș Scaun

RON 40.00

Din mărfuri
Disponibil.

✿Baie scaun cu Rotile, Duș scaun cu Rotile Toaletă,Transfer Pacient Scaun, Pacient Lift scaun cu Rotile pentru Acasă, Duș Scaun Toaleta cu Suport pentru picioare și de Siguranță. ✿Înaltă Calitate : Hidraulic Ridicare Pacient cu Rotile use Thicker Țeavă de Oțel Cadru de Sprijin, Material Impermeabil, Spate Rotile Sunt 360° Mobile,. ✿MULTIFUNCTIONAL scaun cu ROTILE : Pacientul Transfer Chair Let pacientul să ia o baie și merge la toaletă singur, așa că îngrijitorul nu se va simți jenat.Se rezolvă problema că scaunul cu rotile este dificil să se mute pentru canapea, pat, scaun, etc., și facilitează deplasarea. ✿180° DESCHIDERE ȘI de ÎNCHIDERE : Duș scaun cu Rotile Toaletă Flexibil de deschidere și de închidere de acțiune și operație simplă.Pacientul transfer în diverse scenarii pot fi ușor de realizat, fără a ridica pacientul. ✿Mai SIGUR PACIENTULUI TRANSFERURI : din Față și din spate tăcut role cu un mecanism de blocare.Puteți opri în condiții de siguranță a scaunului cu rotile.Partea din spate rotile sunt 360° mobile pentru a transforma în orice direcție.Și ușor de reglat din spate bancheta din spate încuietori și cotiera fata prevenire a căderii de a crește siguranța.

Despre produs

Și cumpărătorii aleg